Quesadillas met gehakt

In tijden als deze kunnen we wel wat comfort Food gebruiken. Quesadilla’s zijn er een van. Een soort van wrap tostie heerlijk gevuld met vanalles. Bijvoorbeeld kip & avocado https://loontjekookt.nl/?p=533 of deze wrap gevuld met gekruid gehakt. Gewoon lekker als lunch, brunch of met een salade, wat komkommertjes en chilidip als avondeten. Snij ze in wat kleinere puntjes voor lekker wat fingerfood. Super makkelijk te maken en snel klaar! Smullen maar!

Nodig:

  • 8 Tortilla wraps
  • 500 gram Rundergehakt
  • Geraspte kaas (het liefst cheddar)
  • peper & zout
  • 2 el Hamburger kruiden (euroma)
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl worcestersaus
  • Paar blaadjes koriander (voor de liefhebber)
  • Peper & zout

Doen:

  1. Verhit at olie in een pan en bak het gehakt rul.
  2. Voeg hierbij de knoflook geperst, hamburger kruiden, worcestersaus, peper en zout.
  3. Snij de wraps door de helft.
  4. Beleg de helft van elke helft met het gehakt mengsel.
  5. Strooi hierover wat fijngesneden koriander en royaal geraspte kaas.
  6. Klap de wrap dubbel als een soort tostie.
  7. Bestrijk beiden kanten met wat olijfolie.
  8. Verhit een koekenpan op middelmatig vuur.
  9. Leg hierin de Quesadilla’s en bak/verwarm ze aan beide kanten tot ze licht bruin zijn en de kaas gesmolten is.
  10. Wat chilisaus erbij en dippen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *