Pindakaas frambozen bites

Oké! Hou je vast! Mijn aller aller aller lievelings in 1 bite!! Echt!, I’m in heaven!! Mijn verslaving aan pindakaas, frambozen eten als snoepjes en tja.. chocolaaa! Do i need to say more? Super makkelijk te maken. Dus ik zeg: GO!!

Nodig: maak zo veel als je wilt

  • Verse frambozen
  • Pindakaas (met stukjes noot)
  • Melk of pure chocolade

Doen:

1. Leg de frambozen verspreid over een snijplank.

2. Prak ze met een vork 1 voor 1 iets plat.

3. Schep op elke framboos een klodder pindakaas.

4. Zet ze even in de vriezer of koelkast en laat goed koud worden.

5. Intussen smelt je de chocolade au bain-marie door een hitte bestendige schaal op een pan met heet water te zetten.

6. Zodra de frambozen met pindakaas goed koud zijn geworden, haal je ze 1 voor 1 door de chocolade en leg ze terug op de snijplank.

7. Zet ze vervolgens terug in de koelkast tot de chocolade helemaal hard geworden is.

8. Nu de grootste uitdaging: Ze niet achter elkaar allemaal op te eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *