Het is bijna Pasen! Maar 1 ding kan zeker niet ontbreken bij het paas ontbijt, lunch/brunch. En dat is een lekkere zelfgemaakte verse Eiersalade! Niet te veel poes pas, gewoon lekker simpel, super makkelijk en snel klaar! Lekker op een afgebakken broodje of croissantje. Of heerlijk op een toastje of plakje komkommer bij de paasborrel! Ik heb gekozen voor een “gezondere” variant met o.a. Griekse yoghurt.
Nodig:
- 4 eieren
- 45 gram Griekse yoghurt
- 45 gram fritesaus
- 1 eetlepel klein gesneden/ geknipte verse bieslook
- 1 theelepel mosterd
- 1/2 theelepel kerriepoeder
- Snufje paprikapoeder
- Snufje Chilipoeder
- Zout & grove gemalen peper
Doen:
- Kook de eieren in ongeveer 8 minuutjes hard (maar niet blauw)
- Pel ze en snij ze in kleine stukjes
- Hak of knip de bieslook fijn en vermeng het met alle ingrediƫnten behalve de eieren.
- Als alles vermengt is roer je de eieren er voorzichtig doorheen.
- Even proeven en eventueel nog wat op smaak maken!
Vrolijk Pasen!!!!