Krokante aardappeltjes met rookworst

Heerlijk! Een stukje warme rookworst! En nee, dat hoeft niet alleen met een stamppotje gegeten te worden. Stop het eens in een ander jasje, met gebakken aardappeltjes, lekker wat groente erbij en je hebt een heerlijke, super makkelijke en snelle maaltijd!

Nodig: 4 personen

  • 1 kilo aardappelen
  • 1 rookworst
  • Verse rozemarijn
  • Scheut olijfolie
  • Peper & Zout

Doen:

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze ongeveer 10 minuutjes, giet ze goed af en laat ze wat afkoelen.
    Snipper de ui en rits wat rozemarijn van de takjes en snij de rookworst in plakjes.
    Laat de olijfolie warm worden en bak hier in de aardappeltjes goudbruin.
    Voeg dan de gesnipperde ui en de rookworst toe en bak deze 10 minuutjes mee.
    Voeg als laatste de rozemarijn toe en breng op smaak met wat peper & zout.
    Serveer lekker met een salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *