Aardappeltjes met bacon en ui

Of ook wel Bratkartoffeln genoemd. Een lekker makkelijk snel receptje en op en top comfort food.

Nodig: 4 personen

  • 1 duopak aardappelschijfjes (2×400 gram)
  • 1 rode ui in halve ringen gesneden
  • 1 pakje bacon reepjes (150 gram)
  • Olie en boter
  • Grove peper

Doen:

  1. Verhit een klein scheutje olie in een koekenpan en bak hierin een baconreepjes.
  2. Voeg halverwege de uiringen toe en bak ze mee.
  3. Verhit in een andere koekenpan een scheutje olie en wat boter en bak hierin de aardappelschijfjes goudbruin.
  4. Voeg de baconreepjes en uien toe aan de aardappelschijfjes.
  5. Bestrooi met wat grove peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *