Ciabatta champignons met gorgonzola

Op zoek naar een makkelijk receptje met dit warme weer of voor op je vakantieadres? Dan is dit er zeker eentje. Oooeeh man, die combi van champignons met blauwe kaas…Love it!!

Nodig:

  • Ciabatta brood ( kan ook gewoon stokbrood zijn of bijvoorbeeld een Italiaanse bol.
  • Bakje Champignons gehalveerd of in kwarten.
  • Verse tijm, fijn gehakt
  • Gorgonzola
  • Teentje knoflook
  • Balsamico
  • Olijfolie
  • Zeezout en gemalen peper

Doen:

  1. Bak de ciabatta af zoals op verpakking beschreven staat.
  2. Verwarm in een pannetje een klein beetje olijfolie.
  3. Bak hierin de champignons even aan, met wat peper, zout en verse fijn gesneden tijm.
  4. Blus het geheel af met een scheut balsamico.
  5. Snij de ciabatta in dikke plakken.
  6. Halveer het teentje knoflook en wrijf met de helftjes knoflook de schijven brood in.
  7. Leg het brood op een bord, met daarover de gebakken champignons.
  8. En verdeel daarover stukjes gorgonzola, hoeveelheid naar smaak.
  9. Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *