Smoothie Ananas, Banaan & kokos

Gelukkig nieuwjaar lieve volgers!! Ik wens jullie het allerbeste, liefde, geluk & gezondheid voor 2022 !! ⭐️ Hoe heerlijk ik de feestmaand ook vind met alle lekkernijen, eten & drinken. Nu even terug in het gereel vind ik stiekem ook wel weer heerlijk. Gewoon weer even “normaal” zeg maar. Ik heb deze kerst een nieuwe blender kado gekregen, heel blij mee! Want daar kun je de lekkerste smoothies mee maken. Om te beginnen met mijn favoriet! Banaan, ananas en kokos

Nodig: 2 personen

  • 250 gram Ananas
  • 1 banaan
  • 200 ml kokosmelk (ik gebruik de Alpro kokosmelk sugar free, zie plaatje onderaan)

Doen:

  1. Snij de ananas en banaan in stukken.
  2. Stop ze in de blender
  3. Schenk er kokosmelk bij
  4. Mixen maar!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *