Tortilla di Parma

Geloof het of niet, het komt maar weinig voor, maar zelfs ik heb heel soms geen zin om te koken. En dat vooral op dit soort dagen. Tjonge jonge, wat een weertje hè mensen?! Heerlijk!! Na een dag van het zonnetje genieten, is de eetlust vaak niet zo groot heb ik vaak zin in een makkelijke lichte maaltijd. Neem nou deze tortilla’s met parmaham, mozzarella & tomaat. Makkelijk te maken en super snel klaar. Je kunt ze tussen een grill bereiden of gewoon in de koekenpan. Easy peasy!!

Nodig: 4 stuks

  • 4 tortilla wraps
  • 1 grote bol mozzarella in plakjes (of 2 kleine)
  • 2 tomaten in plakjes
  • Een stuk of 10 á 12 plakjes parmaham
  • Peper (uit molen)
  • Rucola

Doen:

  1. Bedek de helft van de tortilla’s eerst met parmaham, dan met de plakjes mozzarella.
  2. Vervolgens verdeel je de plakjes tomaat erover en bestrooi deze met peper.
  3. Dan klap je de tortilla dubbel en doe hem enkele minuutjes tussen de grill. Of verwarm hem in een koekenpan beide kanten totdat de mozzarella iets gesmolten is.
  4. Stop er als laatste wat blaadjes rucola tussen.

EETSMAKELIJK!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *